Geel

Stad investeert in basisafwerking en zoekt naar concessiehouders horeca- en fitnesszaak in Axion

Binnenkant horecazaak zonder basisafwerking

De stad Geel investeert meer dan 450.000 euro in de basisafwerking van de toekomstige horeca- en fitnesszaak in sportcomplex Axion. Het gaat dan om de vloer, elektriciteit, verlichting en verluchting. De stad hoopt zo alsnog concessionarissen te overhalen. Twee jaar geleden werd de Axion vernieuwd.

Maar na 2 eerdere oproepen zijn er nog geen uitbaters voor de cafetaria en de fitness gevonden. De locatie heeft volgens Geel nog heel wat troeven. 31 sportverenigingen trainen en spelen er hun competitiewedstrijden en aan de sporthal buiten grenzen de buitensportterreinen van Thomas More hogeschool. Naast de sporthal ligt ook een drukbezocht fietsknooppunt en daarbovenop heeft de horecazaak een ruim en zonnig terras.

Ook voor de fitnesszaak zit er een groot potentieel, want er is vraag naar van de studenten van Thomas More. Kandidaten kunnen zich melden tot en met 14 april. Daarna beslist het directiecomité van het AGB Sport Geel welke deelnemers doorgaan naar de dialoogrondes. Ontdek hier alles over de concessies.