Mol

Toegang Zilvermeer is vernieuwd en verkeersveiliger geworden

De vernieuwde toegang van provinciaal recreatiedomein Zilvermeer en de heraangelegde Zilvermeerlaan in Mol zijn klaar. De toegang van het Molse recreatiedomein is nu verkeersveiliger en herkenbaarder.

Het groot verkeersplateau bestaat uit een brede oversteek voor voetgangers en fietsers en bushaltes met verhoogde perrons. De asverschuivingen verlagen de snelheid van het doorgaand verkeer op de Zilvermeerlaan.

De toegang aan de dagrecreatie onderging een metamorfose en zit in een nieuw jasje. De provincie Antwerpen investeerde 1,35 miljoen euro in het ontwerp en de heraanleg ter hoogte van de dagrecreatie van het Zilvermeer. Er werd over een afstand van ongeveer 120 meter een veilige inkom gemaakt.

Het recreatiedomein viert dit jaar zijn 65ste verjaardag.