Laakdal

Vandalen gezocht in Veerle-Heide

De politie Geel-Laakdal-Meerhout zoekt naar 2 personen die verdacht worden van vandalisme aan het voetbalveld van FC De Ware Vrienden in Veerle-Heide. Ze zijn te zien op camerabeelden op het terrein.

Op zaterdag 2 maart rond 16 uur reed een auto op het voetbalveld van FC De Ware Vrienden in Veerle-Heide en trok opzettelijk bandensporen in het grasveld. Nadien probeerde één persoon binnen te dringen in de kantine en stampte tegen de deur. Op de camerabeelden zijn twee mannen te zien. Zij dragen allebei een zwarte joggingbroek en witte sneakers. Eén van hen heeft een rood of bordeaux t-shirt met korte mouwen aan, de andere een lichtblauw voetbalshirt van Manchester City met de opdruk Haaland 9.

Mocht jij weet hebben van deze verdachten, neem dan contact op met de lokale politie op het nummer 014/56.47.00. Je kan de foto’s bekijken op de facebookpagina van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.