Geel

Vrijdag starten rioleringswerken in Rauwelkoven en Groenstraat

Eind deze week starten de rioleringswerken in Rauwelkoven en Groenstraat in Geel. In verschillende fasen wordt de gescheiden riolering aangelegd en krijgt de straat een volledig nieuwe inrichting met een nieuwe rijweg. Daarnaast komt er een stoep en een fietspad en nutsmaatschappijen brengen de kabels in de straat ondergronds.

Inwoners die in de werfzone wonen zullen in de mate van het mogelijke hun woning nog wel kunnen bereiken. De aannemer houdt hen op de hoogte via bewonersbrieven. Voor doorgaand verkeer voorziet de aannemer altijd een omleiding. Eind dit jaar verwacht de stad dat de straat weer volledig opengesteld kan worden.

Het weer en technische problemen kunnen de planning altijd wijzigen. Schrijf je daarom in op de nieuwsbrief of de Whatsapplijst van Aquafin om op de hoogte te blijven van de laatste updates.