Mol

Deel van Turnhoutsebaan Mol volledig dicht voor alle verkeer

Tot en met vrijdagavond 12 april gaat de Turnhoutsebaan in Mol, tussen de Bossestraat en Bossestraat, volledig dicht voor alle verkeer. Als laatste stap in de heraanleg moet het kruispunt nog geasfalteerd worden. Ook de finale markeringen moeten nog aangebracht worden. Dit gebeurt in deze tweede week van de paasvakantie, als er minder verkeer op de baan is.

Auto’s volgen een omleiding via de Bossestraat (vanuit Dessel), Ginderbuiten (vanuit Centrum) of Millegem-Achterbos (in de richting Dessel). Voor fietsers blijft de omleiding via Bossestraat of Leenhofstraat behouden. Voetgangers kunnen de werfzone passeren. Bussen van De Lijn richting Dessel volgen een omleiding via Ginderbuiten – Brandstraat – Sluis – Turnhoutsebaan.

Van vrijdagavond 12 tot en met vrijdagavond 19 april, geldt nog één week éénrichtingsverkeer richting Dessel volgens de huidige maatregelen. Op vrijdagavond 19 april gaat het vernieuwde kruispunt normaal gezien open.