Geel

Derde hondenloopzone opent binnenkort

Omheinde hondenloopzone Bib Geel

Binnenkort opent een nieuwe hondenloopzone in de Pastoor Op de Beeckstraat in het Geelse deeldorp Holven. Een omheining zorgt ervoor dat ieder baasje van een hond zorgeloos een praatje kan maken met anderen. Een picknicktafel in de hondenloopzone zorgt voor een aangename ontmoetingsplek. Het uitzicht van de hondenloopzone zal gelijkaardig zijn aan de hondenloopzone, gelegen tegenover de bibliotheek.

Naast de hondenloopzone legt de stad ook nog een trage weg aan die aansluit op de trage weg richting het speelplein verder in de straat. Vanaf hier vertrekt weer een andere trage weg zodat je na het ravotten ook nog een fijne wandeling kan maken via kleine paadjes. De nieuwe hondenloopzone is de derde plaats in Geel waar viervoeters vrij mogen rondlopen.

Achter de bibliotheek kan men zijn hond naar hartenlust laten rennen en ravotten. De hondenloopzone in Velleke is twee jaar geleden nieuw aangelegd samen met de heraanleg van de hele wijk.