BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale verloor Retie met 2-4 van Antonia. Het Tielense De Kempen won met 4-0 van Heikant.

In tweede provinciale B won de leider en kampioen Punt-Larum met 5-2 van Olmen. Sint Dimpna ging met 4-1 onderuit tegen Lentezon. Ezaart verloor met 3-2 op het veld van Vorselaar. Balen speelde 3-3 gelijk op het veld van St-Job.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 1-1 gelijk op het veld van Noordstar. Kasterlee verloor met 3-2 van Flandria. Linda Olen verloor zwaar met 6-1 van Oostmalle. Wezel Sport B speelde 2-2 gelijk tegen Oevel. KFC Mol speelde 1-1 gelijk op het veld van Pulle.

In vierde provinciale E speelde De Kempen B 1-1 gelijk op het veld van Grobbendonk. Dessel Sport B verloor met 2-1 op het veld van Meerle.

In vierde provinciale F won Zammel de Geelse derby tegen Sint Dimpna B met 2-1. Alberta verloor op het veld van Netezonen met 3-2. Olen United won met 1-0 van Herenthout. Rauw zette met 6-1 VV Laakdal opzij. Tongerlo verloor thuis het Westelse duel tegen Heultje met 2-3. Immer Oost verloor thuis met 0-3 van Bouwel. Excelsior Vorst won met 0-3 van Ranst B.