BalenDesselGeel

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

De reguliere provinciale voetbalcompetite zit er nu echt op. De laatste wedstrijden van het seizoen werden dit weekend gespeeld.

In eerste provinciale speelde Retie 2-2 gelijk bij Bevel. De Kempen ging met 0-2 winnen bij Mariekerke-Branst.

In tweede provinciale B won kampioen Punt-Larum met 0-3 op het veld van Balen. Sint Dimpna verloor thuis met 1-2 van Lille B. Ezaart verloor ook met 0-1 van Lentezon. Olmen won dan weer met 2-0 van Sint Job.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 2-2 gelijk tegen Poppel. Kampioen Wezel Sport B won met 2-3 op het veld van Linda Olen. KFC Mol won met 2-1 van Flandria. Oevel verloor met 0-3 van Oostmalle. Kasterlee won met 2-0 van VC Herentals.

In vierde provinciale E won De Kempen B met 4-2 van HiH Turnhout. Dessel sport B won met 3-1 van Pulderbos.

In vierde provinciale F verloor Zammel met 3-2 bij Heultje. Sint Dimpna B verloor met 1-3 van Houtvenne B. Alberta verloor thuis met 2-3 van Tongerlo. Rauw speelde 2-2 gelijk bij Bouwel. Netezonen verloor op het veld van Wiekevorst met 2-0. Excelsior Vorst won met 3-2 van Olen United. VV Laakdal speelde 2-2 gelijk tegen Immer Oost.