Geel

Chaotische ochtendspits op grens tussen Mol en Geel door twee vrachtwagens die in moeilijkheden raakten

Vrachtwagen in de Sint Antoniusstraat

De ochtendspits verliep dinsdag chaotisch op de grens tussen Geel en Mol. Op de Molseweg raakte een vrachtwagen naast de weg in de richting van Mol. Het ongeval gebeurde rond 3u30. Hij was geladen met vis. De vrachtwagen moest getakeld worden en daarom moest de weg ook dicht tussen de Westelijke Ring in Mol en de Zuiderring in Mol.

Door de takelwerken zocht het drukke ochtendverkeer zich een baan via onder meer het Geelse deeldorp Bel. Daar kwam in de kronkelende Sint-Antoniusstraat een grote vrachtwagen rond 5u15 in een bocht vast te zitten in de modderige berm. De oplegger hing serieus scheef en met verschillende takelwagens kon de vrachtwagen terug op de weg gezet worden. Het gevolg van het tweede ongeval was dat de omleidingsroute een lange tijd via Meerhout liep.

Om 8u00 kon de Molseweg terug opengaan voor het verkeer. De Sint Antoniusstraat volgde een half uur later.