GeelMol

Gekantelde vrachtwagen op Zuiderring zorgde voor verkeersellende in de ochtendspits

Maandag rond 4u30 kantelde een vrachtwagen op de Zuiderring ter hoogte van de Slagmolenstraat in het Molse gehucht Ezaart. De camion was geladen met oude vrachtwagenonderdelen en de lading lag verspreid over de ring. De vrachtwagen ging deels door de middenberm, waardoor de Zuiderring in beide richtingen versperd was.

Dat zorgde voor verkeersellende in de ochtendspits, de omleidingen liepen via Ezaart en het Geelse Bel. De lading lag verspreid over de ring, richting Geel. De cabine van de vrachtwagen lag op de ring, richting Mol. De chauffeur kon via een luik in het dak van zijn cabine uit de vrachtwagen geraken. De man is voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Waarom de vrachtwagen kantelde, is nog niet duidelijk.