GeelMol

Jacob’s conceptstore vraagt faillissement aan

Jacob’s conceptstore bij opening in 2022 aan de Lakenmakersstraat Mol

In Mol is de winkel van Jacob’s conceptstore niet meer opengegaan. Die in Geel was al een tijd geleden gesloten. Het concept van de winkels was uniek. Lokale ontwerpers konden hun eigen creaties of producten verkopen. Je vond er cadeau- en decoratiemateriaal. De ontwerpers hielden zelf beurtelings de winkels open. Op die manier moest de keten geen personeelskosten betalen.

Toch zat Jacob’s Conceptstore al een tijd met financiële problemen. De ontwerpers kregen hun geld niet van de producten die verkocht waren. Het afgelopen weekeinde kregen ze dan een brief dat ze de winkels moesten leeghalen. De website van de keten is ook offline gehaald en het faillissement werd aangevraagd.