Geel

Meer dan 950 deelnemers gaan 24 uren bewegen voor levensloop

Op dit moment zijn er meer dan 950 deelnemers, verspreid over twintig teams voor Levensloop Geel. Ondertussen zorgden deze deelnemers ervoor dat het loop- en wandelevenement van Stichting tegen Kanker al bijna 23.000 euro inzamelde. Een puike prestatie voor dit evenement nu al, ook omdat het voor de eerste maal in Geel wordt georganiseerd.

Van zaterdag 4 mei 15u00 tot en met zondag 5 mei 15u00 lossen de deelnemers elkaar gedurende 24 uur af al wandelend of lopend op de sportsite van De Leunen in Geel.

Levensloop is geen competitie. Wat telt, is dat elk team plezier beleeft aan de uitdaging, zich solidair toont met al diegenen die met kanker te maken krijgen en zoveel mogelijk geld inzamelt voor de strijd tegen de ziekte. De 24 uur verlopen op het ritme van de animatie en de aanwezigheid van verschillende standjes. Het is een feestelijk gebeuren, waaraan iedereen op zijn manier kan meedoen.

Iedereen kan de deelnemers aanmoedigen en aan de vele drank- en eetkraampjes kan men de stichting tegen kanker sponsoren. Maar men kan ook even de sfeer opsnuiven. Want er is heel wat animatie voorzien met op zaterdag ondermeer optredens van dansgroep The Next Generation, Petticoat en Jérémie Vrylinckx. Op zondag zijn er ondermeer optredens van de Geelse bands Nootoplossing en Transistor. Ook staan er springkastelen en reuzespelen opgesteld.

Het gebeuren start zaterdag om 15u00 met de openingsceremonie en rond 21u30 bij het vallen van de duisternis is er de kaarsenceremonie. Levensloop Geel wordt zondag afgesloten om 15u00 met een slotceremonie.