Geel

Sterrenchef Gert De Mangeleer opent resto BABU in entertainment center The House of Fun

Voor een hamburger op sterrenniveau kan je voortaan in Geel terecht Sterrenchef Gert De Mangeleer van Hertog Jan opent een tweede vestiging van BABU in het entertainment center ‘ The House of Fun’ aan de Antwerpseweg in Geel.

Toen The House Of Fun op zoek ging naar een hoog kwalitatieve horecapartner, contacteerden ze Gert en Jef. “Met The House Of Fun willen we de klanten een totaalbeleving op hoog kwalitatieve wijze bieden, waarbij ontspanning, plezier en horeca hand in hand gaan. Deze waarden vonden we onmiddellijk terug bij BABU,” aldus Joachim Heuvinck. In BABU kan je de typische bunners eten. Een hamburger met een zoet broodje, dat krokant afgebakken is.

The House of Fun in Geel is letterlijk 3500m2 ‘fun’. “Het is een fenomeen dat we de laatste tijd alsmaar in heel Europa zien opduiken: de uitbouw van  Family Entertainment Centers”, zegt woordvoerder Joachim Heuvinck van The House Of Fun. “Die hebben als kenmerkende eigenschap dat ze drie of meer verschillende hoofdattracties onder één dak aanbieden.Je vindt er onder andere het trampolinepark Superjump, waar alles mee startte voor The House of Fun. Daarnaast kunnen toekomstige supersterren het hart uit het lijf zingen in de drie thematische karaokekamers, waaronder ‘the wedding chapel’ en ‘the space garden’. De arcadehal met maar liefst 40 games kan je het best vergelijken met een lunapark op de kermis uit de jaren ‘80 en ’90.

In de Sportsbar, het kloppende hart van het entertainment center, kan je naast het volgen van sportwedstrijden op een twintigtal schermen, zelf een potje poolen op de klassieke pooltafels, darts spelen of je uitleven op de fonkelende flipperkasten.