Geel

Thomas More breidt campus Geel uit

Impressie van nieuw onthaal Thomas More Geel

Thomas More gaat de academie van campus Geel vanaf volgend academiejaar grondig vernieuwen. De campus wordt niet alleen gerenoveerd, maar ook uitgebreid. Het masterplan Geel is een ontwerp dat de campus de komende jaren een groene en uitnodigende uitstraling gaat geven.

De werkzaamheden gebeuren gefaseerd om de lessen niet fel te storen. Naast het vernieuwde studentenrestaurant, komt er ook een gloednieuw onthaalgebouw en zullen extra verdiepingen op de lesblokken worden gezet die toegankelijk worden gemaakt door liften. Ook ondergaat de A-blok een energetische renovatie.

Daarnaast start de hogeschool in de loop van volgend academiejaar ook met de bouw van een nieuwe lesvleugel. De H-blok wordt het opleidingshart voor alle medewerkers en studenten van de lerarenopleidingen op Campus Geel. De oplevering van het nieuwe gebouw is voorzien in 2027.