Geel

Ook deze week nog problemen met Mobitwin van Minder Mobielencentrale

De omvang van de cyberaanval op Mobitwin, de ditiale toepassing van de Minder Mobielencentrale, is groter dan verwacht. De systemen van Mobitwin zijn goed geraakt waardoor men nog altijd niet operationeel is. Mobitwin verwacht dat dit ook deze week nog niet opgelost is.

In Geel is er een grote Mobitwincentrale met veel vrijwillige chauffeurs, veel leden en dus zeer veel ritten. Doordat men niet meer aan de aanvragen, planning en contactgegevens kunnen, is men het overzicht volledig kwijt. Om die reden kan men helaas geen ritten meer aanvaarden tot wanneer het systeem van Mobitwin terug beschikbaar is.

Ook ritten die via mail of telefoon worden doorgegeven zullen niet worden geregistreerd. Het is dus belangrijk dat iedereen de aanvraag opnieuw doet wanneer het systeem terug werkt.