Geel

Gasthuisstraat tijdens bouwverlof tijdelijk open

Tijdens het bouwverlof gaat de Gasthuisstraat voorlopig opnieuw open voor plaatselijk en doorgaand verkeer. Na het bouwverlof start de volgende fase van de werken waarbij de nutsmaatschappijen werken in het gedeelte tussen het Laar en de J.B. Stessensstraat. Om de werken te kunnen afronden voordat het schooljaar terug start, wordt de werfzone voor al het gemotoriseerd verkeer afgesloten.

Ook het kruispunt met de J.B. Stessensstraat wordt volledig afgesloten. Voetgangers en fietsers kunnen er nog wel door. Woningen en handelaars blijven altijd te voet bereikbaar. Binnenkort krijgt iedereen uit de buurt een bewonersbrief met alle details over deze fase van de werken. Na deze werken gaat de straat opnieuw tijdelijk open tot de weg- en rioleringswerken starten. Waarschijnlijk is dat eind 2024 en deze werken gaan een klein jaar in beslag nemen.