Geel

Jan Vanuytven is nieuwe wijkagent in Elsum

Sinds 1 juli is inspecteur Jan Vanuytven de nieuwe wijkagent voor Elsum in Geel. Hij neemt de fakkel over van Bea Devries, die sinds begin dit jaar een nieuwe functie in de politiezone heeft. Vanaf september neemt hij ook de rol van studentenagent voor de Thomas More Hogeschool op.

Inspecteur Jan Vanuytven heeft al heel wat ervaring op het terrein. In 1995 startte hij bij de voormalige gemeentepolitie in Geel en werkte er als inspecteur interventie tot 2010. Tijdens de interventiejaren maakte hij deel uit van het team motards. Van 1999 tot 2010 combineerde hij zijn taak bij interventie met de functie van hondengeleider. Hij leidde twee honden op tot patrouillehonden. Van 2010 tot 2019 ging Jan aan het werk als dispatcher/onthaalmedewerker en in 2019 trok Jan naar de middelbare scholen om als eerste in onze politiezone de functie van scholenagent vorm te geven.

Wijkagent Jan Vanuytven is tijdens de kantooruren te bereiken op het nummer 0478 75 95 77 en via mail jan.vanuytven@police.belgium.eu.