maandag, 13 mei 2019 11:25

Feest op St-Dimpna, Treurnis op Ten Aard

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

KSAV St-Dimpna promoveert naar eerste provinciale. Ze versloegen in de terugwedstrijd in de eindronde van tweede provinciale Antonio met zware 0-6 cijfers. St-Dimpna werkte snel de 0-1 achterstand uit de heenwedstrijd weg en was heer en meester. Volgend seizoen willen de Gelenaars geen mal figuur slaan. Het behoud wordt hun eerste doel, maar eigenlijk wilt men in de subtop meedraaien.

KFC Antonia - KSAV St-Dimpna 12/05/2019

KSAV St-Dimpna promoveert naar eerste provinciale dankzij een monsterzege van 0-6 op het veld en tegen Antonia. Spijtig genoeg degradeert Beekhoek ondanks de 1-2 winst op het veld en tegen Bonheiden. Omdat Ternesse in derde amateurklasse degradeert, degraderen zowel Beekhoek als Bonheiden naar derde provinciale.

Geplaatst door Geel FM op Zondag 12 mei 2019

 

Maar slecht nieuws is er voor de andere Geelse club in tweede provinciale. KFC Beekhoek degradeert naar derde provinciale ondanks de winst van 1-2 gisteren op het veld van Bonheiden. De twee ploegen degraderen nu allebei door het verlies van Ternesse in de eindronde van de derde amateurklasse tegen Oostkamp.

Lees 925 keer Laatst aangepast op maandag, 13 mei 2019 11:32